Apparaten en accessoires
Driedubbele chocoladetaart
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 30min
14 stuks
Ingrediënten
Chocoladebodem
-
eieren3
-
suiker150 g
-
zout¼ tl
-
zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten200 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
water50 g
-
bruine suiker100 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
bloem200 g
-
bakpoeder2 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
cacaopoeder70 g
Chocoladevulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken100 g
-
cacaopoeder20 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 snuifje
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
gecondenseerde melk, gezoet350 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
aardbeien250 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
huisgemaakte vanillesuiker2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
2556 kJ /
610 kcal
Vetten
37 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gek op chocolade
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Muffins met chocoladechips
1u.
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Tiramisu
5u. 20min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Heksenvingerkoekjes
2u.
Worteltaart
2u.
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Witte chocolade en amandel brownies
1u.
Taart van pindakaas en chocolade
1u. 20min
Koffielikeur
40min
Chocolade toffee cake
2u.
Chocolade salami
3u. 10min